Śniadanie Uncategorized

Roladki z wędzonego łososia i awokado (Smoked Salmon Rolls )

 

Roladki z wędzonego łososia i awokado
Składniki
450 g wędzonego łososia
100 g koziego sera pokrojonego w kostke
3 duże , dojrzałe awokado
Rukola
1/2 pęczka szczypioru
Owoc granatu
Kiełki
Pieprz , sól
Sos chilli
Wykonanie
Awokado obieramy , kroimy w kostkę . Mieszamy z kozim serem , szczypiorem , pieprzem i solą . Wędzonego łososia rozkładamy na folii . Na wierzch nakładamy pastę z awokado . Zwijamy ciasno w rulon . Wkładamy do lodówki na kilka godzin . Po wyciągnięciu z lodówki kroimy w roladki . Na talerzu układamy roladki . Dekorujemy rukolą , kiełkami , sosem chilli i owocem granatu

L3 (2)

L4 (2)

L6 (2)

English :

Ingredients

450 pack thinly sliced smoked salmon
100g pack Chevre or other mild goat’s cheese, broken into small pieces
3 tbsp snipped chives
3 large ripe avocado , peeled, stoned and finely chopped
3 tbsp lemon juice
sweet chilli sauce, for drizzling
salad leaves
pomegranate

Method :

In a small bowl, mix the goat cheese, lemon juice, chives, and chopped avocado
Lay down smoked salmon on cling wrap and smear with the avocado mixture, then roll up the smoked salmon nice and tight, wrap firmly with cling wrap and place in the fridge (overnight is great), cut into slices and serve.
Arrange the rolls on a platter, with some baby salad leaves tossed in a little vinaigrette and pomegranate . Drizzle the salmon and plate with sweet chilli sauce. Serve on their own or with toast.